• Graduation ceremony in the City Hall

    I AM AN OFFICIAL GRADUATE STUDENT NOW!! WOHOOOO!! All the graduate students were gathered at 14.00 for rehearsal and photography. The real graduation ceremony started at 17.00. My feet hurt SO MUCH we walked up and down the stairs and with my high heels it wasn't easy. It ended up that me and Louise sat down on the floor when waiting for the walkout (with our big dresses yes, not very glamorous haha). We all were starving as well!! ...

  • Max factor xperience review and a mini excursion with Miss N!

    So I returned to my favourite mascara brand, Max factor! I randomly bought one at HM because I had a 20% coupon and saw that there was a new Max Factor collection out that is called Xperience. This collection is very new so there are very few people that have reviewed the products but since I have always liked Max Factor's mascaras, I bought one anyway ...

  • (Almost) Everything about Mei aka Mei Mei

    ...Usually when I am awake and gets up to make my bed (I sleep with my door closed btw), I often find Mei sitting quietly outside my door waiting for me to come out (so freaking cute). She yawns, stretches and gives me a good morning meow. She sometimes wait outside the bathroom when I'm inside LOL...

  • Let me present my kind of new kitty cat, Taiga :D

    I got a new kitten in May 2011 and his name is Taiga (his former name was Lion King, but I didn't really like it... so I changed it haha). He is a lynx red pointed Birman, and is supposed to have quite rare markings. Oh well, not that I really cared for that when I chose him. I chose him simply because of his sweet sweet personality....

Posted by Colie 0 kommentarer




Långt från perfekt men yummy :)



Posted by Colie 0 kommentarer

Snön, ljusen, pepparkakor och allt som har med julen att göra fick mig att känna mig så nostalgisk. Pappa påminde mig om att jag var ett stort Dumbo fan när jag var liten (prenumererade till och med på Dumbo tidningen). Fick en sådan stor lust att titta på Dumbo igen, det var så länge sedan! Hade bara ett vagt minne av vissa scener som verkligen berörde mig. Bland annat scenen där Dumbo går till sin fängslade mamma och blir vaggad:



Fyfan jag började böla här... Hjärtskärande!



Posted by Colie 3 kommentarer

Jag sitter just nu i studentpalatset och är rätt så avskärmad från andra studenter --> lättare att somna utan att någon ser --> svårare att hålla mig vaken och/eller koncentrera.

Ögonlocken är tunga som bly!!
--------------------------------------

Btw något underligt hände för några dagar sedan. Klockan 5-6 på morgonen när jag stod och väntade på bussen hem åkte en limousin förbi busshållplatsen och stannade precis framför mig, chauffören i den vita limousinen smålog åt mig.

En dryg emo snubbe vevade ner ett fönster där bak och ropade med en självsäker röst "Ey ey" "hallå!".

Jag var på dåligt humör och hade inte någon lust alls att prata med någon helt random rock snubbe i en vit limousin klockan halv sex på morgonen. Så ja jag himlade lite diskret med ögonen, började gå bort från busshållplatsen och hoppades på att han skulle åka iväg. Det gjorde han också, men han såg inte glad ut haha.

Han ville kanske bara fråga om vägen eller något annat. *shrug*. Otur för honom att stöta på mig när jag var på bitch humör.


(btw han hade eyeliner ew ew)

Posted by Colie 0 kommentarer

I will be at SSCO every afternoon from tomorrow to sunday digging in my marketing summary.... oh Gee~ -_____-


I will overconsume tea again and get lovely teastains on my teeth! cheers!


...



Posted by Colie 3 kommentarer

...men byggarbetarna i huset har verkligen förpestat vår huvudingång. Det luktar svett och vidrig kroppsodör.





Jag blir spyfärdig varje gång jag ska ut.





p.s. Jag behöver gå på en retorik kurs, mina presentation skills är verkligen urdåliga. Scenskräck!

Posted by Colie 0 kommentarer

Hittat en fin depp sång



Jag har alltid varit den där "mitt i mellan" personen som balanserar allt. Vilket kan vara extremt påfrestande. Åh andra sidan blir det ju bara värre om jag lägger av.

Posted by Colie 0 kommentarer

Jag håller på att bli en emo... eller det är nog att ta i, men åt den riktningen i alla fall! Jag orkar inte vara i skolan mer än nödvändigt, mina kära skolkamrater samlas i skolan och pluggar tillsammans - jag tål inte det, och brukar sällan delta -.- jag aaaavskyyyr att mötas upp i skolan för projektarbete, sitta i den lilla datasalen vi har för att skriva på arbetet. Jag går hellre till studentpalatset... bland främlingar och hittar lugnet.

Det är rätt skönt att plugga där, det är tyst och ingen kommer fram och stör en... uuuuhh emo....

Posted by Colie 2 kommentarer

Så! nu har jag gått till apoteket och köpt hostmedicin för min mammas skull, hon håller nämligen på att gå i taket så fort hon råkar höra mig hosta (måste numera begrava mitt ansikte i sängen så fort det kittlas i strupen). Hon tror att jag håller på att hosta sönder mina lungor -_____-

Det var helt onödigt enligt min mening, jag är redan på bättringsvägen (hostar inte lika mycket längre) och hostmedicin smakar BAJS. Den kostade 122kr dessutom!!!!

Ugh jag orkar inte plugga till litteraturtesteeteteteteteeet!!!!!!!!!!


P.s. Förstår inte hur folk kan "knarka" på hostmedicin, det smakar så vidrigt!

Posted by Colie 0 kommentarer

Efter att ha köpt två par underbara Jimmy Choo skor bestämde jag mig för att lämna tillbaka kappan jag köpte på Zara. Det var ett svårt beslut, men jag vet att det rätt gjort av mig! *klappar mig själv på axeln*


För övrigt så är det extremt kämpigt i skolan plus att jag har en svår hosta. Kan inte ens sova ordentligt för att jag vaknar av att det kittlas i halsen. Det motiverar mig att kämpa på är att snart är det slut.


Posted by Colie 0 kommentarer






Posted by Colie 2 kommentarer

Vem har sagt att pojkband inte har fan boys?



Det bästa är när han försöker sjunga med HAHA

Peace!

Posted by Colie 2 kommentarer

Jag lovar, det var verkligen inte med meningen! Inte planerat alls! Jag skulle bara följa med en kompis till stan och ge henne lite klädråd! Det var ödet som fick mig att passera just den klädhängaren för att sedan få syn på min kappa!

Ja... jag har köpt en kappa >_< fick ett "shopping ryck" dessutom. Den gråa modellen fanns nämligen inte i small i någon Zara butik (det är inte klokt alltså) så jag stack ända bort till Nacka forum! Och där fanns den minsann i storlek small! Den sista dessutom! Och idag... fick jag syn på ett jätte sött halsband på JC, det var inte heller med meningen! I promise! Jag gick in dit för tidsfördriv innan intervjun i Huddinge sjukhus T__T

Den var iaf på rea! 49,50kr är väl okej?




Update: Buhuuu min mor tyckte inte att jackan är värd priset -.-

Posted by Colie 0 kommentarer

Tenta och term paper är avklarade, och jag har inte en susning om hur det gick. Det kan verkligen ha gått hur som helst. Fast jag är ganska säker på att min term paper inte är särskilt bra skriven med tanke på att jag började skriva på den dagen innan den skulle lämnas in (Ultra fail i min planering). Under hela torsdagen nördade jag mig framför datorn med ostbågar, 4 koppar te och godis. Lyckades i alla fall krafsa ihop 1800 ord och 2000 var max. Men det är ju som sagt kvalitén som räknas, inte kvanitet. Oh well.

Nu är jag sjuk. Förmodligen på grund av min osunda kost under tenta perioden. Jag åt nudlar varje natt och proppade i mig alla godsaker som jag fick syn på i hemmet. Min mamma är lite smått rädd för mig och inbillar sig att hon redan har blivit smittad ("jag känner mig svag om benen!"). Pappa har ett super immunförsvar så han bryr sig inte riktigt och nyper mig om kinderna som vanligt utan att bry sig om mina protester. Jag har seriöst inte gjort ett skit sen igår: Gick hem från skolan slängde mig ner i sängen, släpade mig sen till datorn och kollade på serier - non stop. Mina föräldrar, ovanligt nog, gnällde inte något om att jag tittar för mycket på serier igår (antagligen för att jag är sjuk). Det kändes faktiskt bra, despite halsont och huvudvärk.

Btw, nej jag har inte svininfluensa. För det första så har jag inte feber och inte heller muskelvärk (fast jag har ont i mina leder). Min vänstra halsmandel är mer svullen än den högra - wierd. Som tur är så mår jag till skillnad från igår bättre nu, mina leder värker inte så mycket längre och halsonten är mildare. Tur i oturen att jag blev sjuk precis efter min tenta period, åh andra sidan har jag sjukt mycket att göra i de nya kurserna -.- suck. Jag siktar på att vara helt frisk vid slutet av denna vecka, please!


Posted by Colie 0 kommentarer

What the hell is your problem??!!!

Är det din fritidshobby att göra livet allmänt surt för en? Hur kan man vara så OTROLIG oansvarig och MESIG med att komma upp med såna ursäkter? Det värsta av allt att få det att låta som om DU vore the victim! Och IGEN varför under den perioden då man är som mest stressad?? Ja jag är ond just nu, för jag bryr mig inte om du behöver lida en månad! Antingen så är det DU som får skiten eller tre andra personer, vad är nettot? RÄKNA UT SJÄLV!!!

GAAAAHHHH jag är så irriterad och arg!!!!! Ge mig en punch-bag och jag sliter sönder den HÄR OCH NU!!!



Posted by Colie 2 kommentarer

(Obs föreställ er den mest uppriktiga och kärleksfulla rösten)

I tunnelbanan (Odenplan):

- Ehehehee!

- Aaaww äskling, min sööööötaa lilla gnu!

- . . .


Posted by Colie 1 kommentarer

Jag har alltid undrat... går gamla tanter mot rött ljus för att de verkligen INTE ser att det är röd gubbe...

... ELLER går de för att de vet att bilar är rädda för dem??




Posted by Colie 2 kommentarer

Jag är så trött. Folk kommer alltid och säger till mig att allt slit kommer att pay-off senare, det kommer bli bra när du får din kandidat från den där skolan. Men jag är fortfarande, efter mer än två år, inte helt övertygad att det verkligen är så.

Visserligen slipper jag hålla på med äckliga redovisning, men den arbetsbördan vi har fått nu har inte minskat alls - om inte bara ökat. Jag känner verkligen för en paus, en paus från allt egentligen. Inte bara skolan. Vill bara frigöra alla jobbiga tankar i mitt huvud.

Fin sång av wheesung


Posted by Colie 0 kommentarer

for Clazziquai




Posted by Colie 0 kommentarer

Gud jag vet inte HUR mycket tid jag har spenderat på att forska om plattänger på google. ÄNDÅ så har jag inte kunnat bestämma mig vilken plattång jag ska köpa.

Nej, jag vet VISST vilken plattång jag vill ha MEN dumma lilla Sverige har såklart stört höga tullavgifter för skydda sitt Net-export värde -______- och inte på tal om momsen! Sverige har verkligen en av de SÄMSTA varo utbud bland i-länder. Gah!! Lite mer free trade tack!

Hur som helst, jag kan kan inte bestämma mig om jag vill ha en Babyliss Pro tourmaline pulse eller GA.MA Cp1 electronic ceramic. Har läst mycket om tourmaline och den ädelstenen sägs vara mer skonsam mot håret och bör alltså vara ett kriterium vid köp av plattång. MEN samtidigt så finns en stor grupp GA.MA fan bas i sverige som påstår att GA.MA har de absolut bästa plattänger (eveerrr).



Förlåt, jag vet. Typiskt i-lands problem.

Posted by Colie 1 kommentarer

Nej det är inte smutsigt (fast det bör nog dammsugas snart...)

Utan det som stinker (enligt mina föräldrar) är det asiatiska squid snackset jag har i mitt rum. *shrug* jag känner faktikst inte av det så mycket, och det stör inte mig särskilt mycket heller - förmodligen för jag käkar det.

Varje gång mina föräldrar patrullerar förbi mitt rum (för att kolla vad jag sysslar med) så rynkar de på näsan och säger att det luktar och att jag borde sluta äta snackset och slänga det.



NO WAY, det är miiin squiiiid!! <3


(Edit: Kan folk SLUTA RINGA MIG! Är redan tillräcklig stressad över litteratur testet på två feta böcker! Om jag inte ringer upp igen så betyder det att jag INTE har tid)

Posted by Colie 0 kommentarer

Wow I'm being super efficient!

Instead of surfing at home I'm surfing/half studying at SSCO with my laptop! The students in the study hall make it at least more difficult for me to fall asleep...

Posted by Colie 2 kommentarer

Kom hem för någon timme sedan från Skärgårdsturen med utbytes studenterna. Det var najs, fint väder också (för en gångs skull). Jag är rätt glad att jag är med i utbyteskommittén, tvingar mig själv att prata mer på engelska! Det var så länge sedan man hade engelska lektioner (två år sedan) så min engelska har blivit riktig rostig. Får ibland hjärnsläpp på sjukt enkla ord! Oh well, hoppas den blir bättre nu när jag tar hand om utbytes studenterna, alla mina kurser det här läsåret är ju torts allt på engelska. Hur som helst så verkade utbytes studenterna tycka att det var roligt, gosh flera av dem verkar veta mer om svensk kultur än mig! De är helt galna i lax och can't wait to taste the crayfish! Jag undrar om de kommer gilla blodpudding...


Vet inte om Ekerö räknas som skärgården.... men denna lilla trip fick mig att bli lite nostalgisk, jag saknar lilla charmiga Ekerö! Det var alltid ordentliga 4 seasons: sol när det är sommar och snö när det vinter (inte slask!). Hösten närmar sig nu och visst det är rätt fint med färgade blad, men så fort de faller och så kallade vinter ska inträda - ugh! Jag har inget emot vinter om vi ordentligt med snö som kan lysa upp dystra vintern! Men mörker kombinerat med slask avskyr jag.

Det enda positiva med väderleks förändringen nu är att snart kan jag ha mössa på mig! Det vill säga: You can have a bad hair day and hide it with your hat :D :D




p.s, Min bebis blev lite repad på kanten idag buhuhuuu :(

Posted by Colie 0 kommentarer

Jag skojar inte, min persika paj blev god! Jag må vara en total failure i det asiatiska köket men jag kan åtminstone baka :D

(Okej jag vet att smulpaj är typ världens enklaste paj man kan baka)



Det var slut på vetemjöl i hemmet så jag använde 2dl havregryn och 1dl vetemjöl. Mamma var faktiskt väldigt skeptisk i början, men hon tyckte den var jätte god efteråt - HA! ^__^


Posted by Colie 2 kommentarer

Att köpa kalender har alltid varit en stor händelse innan skolstarten (förutom under gymnasietiden då jag snålade med gratis kalendrar som de delade ut - med rabattkuponger dessutom!). Inte för stor, inte för liten, inte för plottrig men inte heller för banal. Och ABSOLUT inte köpa likadan kalender som ens kompis (en outtalad regel i grundskolan).

Liksom alla andra skolelever/studenter har jag alltid med mycket omsorg valt ut en trogen kompanjon som skall leva/lida med en under ett helt skolår. Däremot har jag inte riktigt uppfyllt det faktiska syftet med att ha en kalender - att dokumentera alla viktiga händelser under ens skoltid. Alla mina tjejkompisar har alltid haft mycket välorganiserade kalendrar skriven och fint dekorerade med färgpennor. Jag försöker alltid i början, men den fina skrivstilen i olika färger under augusti slutar med kråkfötter skriven med blyerts för de resterande månaderna. Ibland kan jag inte ens läsa det jag själv har skrivit.


Hur som helst! Efter en mycket ångest-framkallande skolstart stack jag till Åhléns för att köpa min kalender. Istället för en tråkig (men praktisk) genomskinlig plastkalender (som å andra sidan tål mycket slag och slit) köpte jag en petit och flashig blåbärslila kalender i hårt papp. Jag är helt kär i den. Hoppas verkligen att den håller sig fin under åtminstone 10 månader. Efter köpet blev jag även beslutsam över att för en gångs skull dokumentera alla viktiga skolrelaterade händelser i kalendern. So I did.

Resultat: Horrified.


Huuuuuuur kan man ha sååååå mycket att göra under en termin?? Hur ska lilla jag hinna med allt?! Första tanken som slog mig var: Varför prackar de på oss så jäkla mycket den här terminen? Är det för att det är sista året? Men efter en minut föll det mig att vi har nog haft en lika jobbig termin under ettan och tvåan. Skillnaden nu är att jag faktiskt SKRIVER NER allt. Innan hade det alltid varit sista minuten kolla på skolwebben vad som skulle lämnas in. Nu skriver jag även ner vilka kapitel i kurs böckerna man bör ha läst inför varje vecka. Ja pedagogiskt sätt var nog böckerna ämnade till att läsas regelbundet under terminen - inte plöja igenom dem ett- två veckor innan tentan. Fast nu har vi ett litteratur test den 18/9 i Management kursen för att tvinga oss läsa två feta böcker i förväg.


Vad är egentligen bäst, att inse eller inte inse?

I dunno, I'm just so shocked.



Posted by Colie 2 kommentarer

Jag vet att det sägs vara normalt att tappa 100 hårstrån per dag. Men antalet hårstrån jag tappar varje gång jag tvättar mitt hår är ändå skrämmande! En gång stod jag till och med i duschen och började räkna alla hårstrån jag hade tappat och kom fram till ca 40st!!! Jag vet inte om det är på grund av faktumet att jag aldrig borstar mitt hår (just can't be bothered) så att det har samlat ihop en bunt med lösa hårstrån intrasslade på huvudet, men det är fortfarande oroväckande!

Jag menar, tänk om jag börjar bli tunnhårig!! Det känns faktiskt att jag har fått tunnare hår! (mamma tror att jag inbillar mig) Omg jag borde leta upp någon hårspray som ska stimulera hårväxt - innan det är försent. Det är ju bättre att behandla det tidigt än när skadan redan har börjat ske!


T__T



Posted by Colie 1 kommentarer

En helt vanlig tisdagskväll zappade jag uttråkat framför tv:n och plötsligt fastnade jag på kanal fem som visade en dokumentärfilm om två tvillingar som har Savant syndrome. Denna "sjukdom" uppstår då en person har en sorts störning i hjärnan som gör denne extremt talangfull inom vissa områden (oftast innebär det att man har nästintill ett obegränsat minne). Dessa två tvillingar kan minnas varenda detalj av deras liv som exempel den exakta tidpunkten av en viss händelse för 6 år sedan. Tyvärr så verkar de inte kunna applicera denna talang för andra ändamål, vilket tycks vara ett mycket vanligt fenomen bland "savantaner". De har även problem med socialt samspel vilket har automatiskt lett till ett utanförskap i samhället (tyckte verkligen synd om deras släktingar och dem själva...).

Ja jag vet, I'm such a nerd, men jag kunde inte låta bli att googla på det (hahahaa google is my best friend) och hittade en snubbe vid namn Daniel Tammet som är en sk high-functioning autist savant. Jag tycker det är så fascinerande att det finns så pass geniala människor som tom överträffar "the almighty" datorn! I klippet nedan löser han talet 13/97 och kommer fram till fler decimaler än vad excel gör!
Det är helt siiiick!!



Man hör ofta att de riktigt smarta människor har svårt att umgås med "normala" människor. Inte konstigt. För dessa människor är det väl som att försöka kommunicera med en bunt med dumma apor.



Posted by Colie 0 kommentarer

My phone rings with this odd number on screen 001004:

me (hesistantly): Eeer hello...?

the woman: weeei??

me: . . .

the woman: ni hui shuo zhong wen dui bu dui??

me (omg): *click*


I'm so DAMN tired of these stupid calls from China, STOP CALLING ME you're wasting my time and money (and wasting your own)!!! And how do they find my freaking swedish number in China, I just don't get it???




Posted by Colie 2 kommentarer

Långsamt men säkert... men mobil har börjat strejka! NoOooOo jag har fortfarande inte hittat nån som kan ersätta dig, håll ut!


=/




Se vad jag hittade på youtube, någon kines har gjort en cover på BIG BANGS last farwell. Först och främst passar hans feminina röst inte in i en sådan danslåt, han borde stick with smöriga ballader. Oj oj Big Bangs hard core fans kommer gråta blod.



Du

Posted by Colie 2 kommentarer

Jag har ALDRIG klagat eller kommenterat när andra har gnällt, för jag vet att det har varit svårt för dig. Kluven och splittrad åt två håll. MEN det betyder inte att jag tycker det DU gör är rätt. Innerst inne så har det byggts upp ett stort berg med irritation, små händelser efter händelse, utan att jag själv ens en gång visste om det - förrän idag.

Det var idag jag insåg vad som hade skett under dessa år. Och det var denna sista droppe som fick mig att ilskna till - en obehaglig känsla. Jag är arg. Aldrig har jag ifrågasatt din angelägenhet förrän nu. Det är du som har tänt lågan, du har ingen annan att skylla på förutom dig själv.





Posted by Colie 3 kommentarer

My God, min bror... min BROR är i Nynäshamn och PLOCKAR BLÅBÄR med sin tjej.

Helt otroligt....

I can't believe it....



The power of love is indeed scary





Posted by Colie 1 kommentarer

Varför känns det som att jag saliverar dubbelt så mycket på kvällen?

Varför verkar det som att min mage producerar dubbelt så mycket magsyra efter 20.00?

Varför ser allt plötsligt 10ggr så mycket godare ut på kvällen??


Ska jag fixa nudlar ikväll igen?

... ok nej jag ska äta tang yuan som omväxling!



彦 aka the cookie monster

Posted by Colie 0 kommentarer



Glömde tillägga att jag såg Harry Potter på söndagen! Miss S sa att den var dålig så jag hade inga höga förväntningar, men eftersom det är en Harry Potter film så måste man ju se den på bio no matter what!

Jag måste säga att jag tyckte den var rätt bra, det fanns rätt många roliga scener där hela publiken började gapskratta. Däremot var den inte särskilt spännande som de andra HP filmerna, men man kan nog inte skylla på filmen helt och hållet. Den sjätte boken var ju uppbyggd på det sättet. Om jag ska vara ärlig så kommer jag faktiskt inte ihåg så mycket av den sjätte boken, kan bero på att den inte lyckades ge något starkt intryck på mig.

Det fanns EN karaktär som störde mig under heeela filmen. Ginny Wesley. Hela hon är så otroligt awkward! Jag menar självklart skådespelerskan, men tack vare henne så har jag fått ett mer negativ tycke om bokens Ginny som karaktär. Allt Ginny säger och gör är så konstigt, hon lyckas få varje scen verka så tafatt (även när det inte var med meningen).

En annan stor miss är att Ginny är LÄNGRE än Harry Potter. OMG! Fast det är något som är svårt att förutspå, vem hade trott att lilla rödhåriga Ginny från film ett skulle växa om Potter...

Det låter så partiskt när jag, en asiat, säger det här. Men Harry och Cho var ett bättre par.



Den bästa karaktären är lätt Ron!

hej


Posted by Colie 1 kommentarer

Femte dagen efter att jag hade kommit hem från HK gick jag runt på stan och försökte hitta skor - men rean var så dålig så jag hittade inget =__= hade inte justerat mitt huvud till Sverige priser ännu.

Drog till stan en snabbis med mor för att leta efter skor igen.... men som vanligt så hittar man aldrig det man letar efter. Istället hittade jag en söt klänning på Mango som var på 50% :) den kostade 349kr efter rabatten. Passa på att gå till Mango nu när de har 50-70% rabatt innan alla S och M försvinner!!



Skärpet införskaffades innan HK, MQ hade rea väldigt tidigt. Fast nu är det ganska utplockat.



Posted by Colie 0 kommentarer

Ända sen jag kom tillbaka till Sverige från HK så har jag ångrat mig över att inte ha köpt hem asiatisk snacks! Prawn crackers och SEAWEED! (Får skylla mig själv när jag tänkte göra allt i sista minuten... vi stack och sjöng karaoke istället...)

Hur som helst så kom pappa precis hem med ett paket sjögräs! Oh jag blev så glaad! Men av min besvikelse så stod det på "teriyaki flavour" på, oh no! Jag avskyr när de försöker smaksätta sjögräs snacks med konstiga flavours, låt de vara starka och/eller salta for God's sake! Varför fördärva en fin sjögräs med massa äckligt konstgjorda pulver?

Jag öppnade paketet och smakade på en. Mycket riktigt. Pulvret fastnade i gommen och lämnade en sk blääig eftersmak.

Försöker rädda sjögräset genom att torka bort det äckliga pulvret med hjälp av en servett.


Ja ja ja jag vet, jag kanske är en av de FÅ som gillar sjögräs au naturelle!



Posted by Colie 0 kommentarer

Gammal Jin låt, men den e catchy!

Yum dam cha - Jin

Alla gulingar borde nog känna igen sig (i alla fall de som förstår kanto)


Far away
- R. Tripper

Jag måste erkänna att jag har en svaghet för rap kombinerat med mjuk rnb. Fast erm var de tvungna att slänga in en slafsig engelsk fras vid slutet....

-----------

Är otroligt arg på en människa just nu. Har lust att rusa ut från lägenheten och springa av min ilska som är samlad i min kropp... tyvärr kontrollerar inte min hjärna mina ben, utan de har ett eget liv.



Posted by Colie 0 kommentarer

Jag och miss S skrattade ihjäl oss när vi fick se 2PMs nya dans under vår tid i HK


Och vad är det med att smeka sig själv på läppen, sexy?? I DON'T THINK SO. Fick mig att sätta i halsen för att jag började asgarva när jag såg snubben med masken göra det.

Den här dansen fick mig att tänka på när miss S halkade på kackerlackspray på golvet (precis innan jag hade sagt att det är halt LOL).


------------

Dagens bitch:


Bitchen: Jag sa väl fanta?

Jag: (Det var inte jag som tog emot ordern) - Hemskt ledsen vi har inte märket Fanta för tillfället, men den här ska nog smaka som Fanta. Det är också en apelsin läsk.

Bitchen smuttar lite grann på läsken med lillfingret i luften och blickar mot taket: - Eh det smakar inte alls samma sak

Jag: - Inte? Hemskt ledsen... *ler falskt* (gå och dö, du är den första som har klagat and don't give me that bitchface and think you're almighty).

Bitchen höjer ena ögonbrynet och ser allmänt patetisk ut:

- Eh nej det gör det inte, men strunt samma.


Seriöst om hon bara hade lagt ned sin princess attitude så hade jag inte retat mig på henne så mycket.





P.S. Herregud... imorrn kommer 80 gäster på kvällen, jag är rädd! T_T

Posted by Colie 0 kommentarer

Dude ibland är det okej att inte vara social *himlar med ögonen*

tystnad är guld


Posted by Colie 0 kommentarer

Ska jobba klockan 5 idag -___- jag orkar verkligen inte. "Orkar" är nog inte korrekt ord för att beskriva vad jag känner just nu, jag har orken/energin men inte viljan.

Fan att jag inte hittade ett annat jobb


Posted by Colie 0 kommentarer

Kommer nog ladda upp bilder på fb snart, men tänkte ladda upp några här också.

Framför allt en smygvideo med min mobil när jag och miss S var på fa yu street och shoppade billiga kläder. Fyfan, försäljarnas röster där är UNBEARABLE, vi fick seriöst ont i huvudet av deras röster som var gälla och nasala som fan.



och vad vore en HK resa utan Robert-jai??



Min kusse har skaffat ytterligare två hundar som skällde på mig och miss S så fort de fick syn på oss. De var antagligen rädda för när jag vände mig om och tog ett steg mot dem så backade de undan på direkten. Men efter några dar så vänjde de sig av min närhet, de slutade skälla och började istället förfölja mig vart jag än gick.


Här är miss S när hon försöker tjuva grannens internet med sin Mac mot fönstret.




Posted by Colie 0 kommentarer

Back!





Posted by Colie 0 kommentarer

www.colie.blogg.se

Posted by Colie 0 kommentarer

Snaaaaart åker jag iväg, snaaaart! Jeez jag har blivit otålig! Helt sprallig i kroppen för jag vill till Mong Kok NU och käka god mat och köpa billiga kläder!

Aaaahh jag längtar efter 鸡蛋仔 aka kantonesiska våfflor (jag har börjat kalla dom det nu)



Det vattnas i min mun när jag ser den här bilden! Den bruna till vänster är nog med chokladsmak... har aldrig testat. Borde kanske göra det!

Vad är det mer jag saknar, jo BEARD PAPA'S! yummy!!!!



Bulle med gräddglass i? Kommer inte på någon bättre beskrivning. Men otrolig god när den bara smälter i munnen. Väldig dyr tyvärr... kostar cirka 12kr för en :'(
åh andra sidan skulle den nog ha kostat mer om den såldes i Sverige...

Yes what else... ingen nyhet, tror jag har nämnt det innan men who cares!



Schweppes Cream Soda!! Det är ytterst väsentligt att märket är Schweppes och inget annat flum märke! Schweppes Cream Soda är bäst. I'm seriously addicted to it.



Posted by Colie 0 kommentarer

Ingen ny låt, har funnits i några månader nu. Men jag gillar den :)








p.s. Jag skulle vilja ladda ner den här låten... men tänk om jag blir huntad? O.o man vet ju aaaldriiiig (även om oddsen är liten).

Posted by Colie 1 kommentarer

Är det bara jag som har det här problemet??

Min säng har en grop i mitten!! Är det min säng som är dålig eller jag som har en ovanlig tung bak -____-




Posted by Colie 4 kommentarer

Jag tror inte jag har nämnt nått om min nya kamera i bloggen? I alla fall inte visat några bilder. Eftersom att jag inte hade någon kamera fodral förrän någon dag sedan har jag inte kunnat gå ut och ta bilder (bara hemma och de tänker jag inte visa här :P). Har några flumbilder på mig och Miss Lim på kungsgatan, fast de kommer jag inte heller visa här för hon kommer nog slå ihjäl mig om jag gör det wihiiii...

Hur som helst så lekte jag lite med den (istället för att tentaplugga suck) och fick för mig att sätta upp några bilder på bloggen. Jag är ingen kameraexpert men jag kan sammanfatta att det bästa med min kamera är de fina färgerna och inte minst 12x optical zoom.

Den där zoomen är riktigt farlig... jag själv är lite rädd för den, no I'm not kidding!

Proof:

Zoomat med max optical zoom (inte digital)...


...Zoomar ut




Damn scary!!! Efter tentaperioden ska jag springa upp till 15:e våningen i huset och testa fota månen :)



Posted by Colie 2 kommentarer

Är inte den här hamstern lite överviktig??



fetaste....

Och vad är det här?? Korsning mellan mus och kängru?? Oo djuren slutar aldrig att fascinera mig...




Posted by Colie 0 kommentarer

Det är morsdag på söndag... hade glömt bort det totalt tills mamma påminde mig igår, fy vad jag skämdes. Argh....jag känner mig så stressad nu!!



Posted by Colie 0 kommentarer

Jag säger bara: Lev väl och NEVER LOOK BACK.


Lycka till med allt


Posted by Colie 0 kommentarer

... jag har fått efter att ha gått på den här skolan i två är improvisation. Helt lost på presentationen idag alltså...


och aktieanalytiker är fan inte all mighty som många tror. Han visste inte vad operativt kapital var för något!

Vem fan kan hjälpa mig att analysera IT-konsult företag nu när aktieanalytiker är bort struken från min rädda-lista??


Posted by Colie 0 kommentarer

Saker som ska göras:

- Projektarbete

- Gruppinlämning

- Uppsatsopponering + läsa alla andras uppsatser

- Kinesiska tenta


yay visst är det kul??!! -.-

2PM again & again



Jag gillar deras koreografi i början :). Fast inte världens bästa låt direkt, märkte precis att killen som rappar först låter SÅ mesig speciellt när rapparen efter har en mycket mörkare/maskulinare röst.

Posted by Colie 3 kommentarer


Planering är verkligen underskattad, och jag faller i den fällan allt för ofta. Fast igår måste ha varit den mest stressade dagen/kvällen i skolan.

Vår uppsats deadline var 4 maj 17.00, och när jag menar deadline så är det verkligen DEADline. Vår lärare är av en sadistisk karaktär som krävde en papperskopia av inlämningen som skulle in till deras institution ABSOLUT senast 17.00 FÖR DÅ LÅSER DÖRRARNA automatiskt.

Så jag och min uppsatsskamrat stress skrev i datasalen när stämningen var hysterisk. Alla sprang fram och tillbaka och KRIGADE om skrivarna som om det gällde liv och död. No mercy.

16.45 - Yay äntligen klara med uppsatsen, HURRAY! *springer till skrivarna*

16.50 - 7 stressade personer bråkar om de två skrivarna i datasalen

16.51 - OMG V JAG HAR INGA PENGAR PÅ MITT KORT!!

16.52 - Springer till en bekant och rycker åt hans kort och förklarar att det är emergency.

16.55 - YES! Uppsatsen är utskriven! Next target: SKOLAN

16.56 - Med en dunkande adrenalin kick kutar vi till skolbyggnaden och mejar ner ALLT i vår väg.

16.57 - Åskådare: "Kom igen tjejer spring!! ta till vänster och med hissen till våning 8! KOM IGEEN!!!"

16.59 - Flänger upp hissdörren lagom brutalt, rusar in i institutionen och räcker ut uppsatsen till tanten som precis tömde uppsatslådan. SAFE!!! MISSION COMPLETED!!

En liten extra grej att tillägga: Precis när vi lämnade institutionen med dörren stängd bakom oss anlände en ytterligare andfådd stackare, precis då sa dörren *klick*. Men som TUR var för honom så fanns det en annan elev där inne som inte hade kommit ut än, räddaren i nöden. *phew*


Okej min dag är inte slut än, nu kommer vi till kvällen:


Efter inlämningen hade vi fortfarande hög adrenalin halt i blodet för vi kunde inte sitta ner stilla. Men efter 30 min försvann det och vi blev som två zombisar. Åka hem? Nope, det var dags för grupp inlämning som skulle lämnas in 12.00 dagen därpå. Vi var 2 killar och 3 tjejer som skulle skriva en finansiell analys uppsats på två A4.

Visst låter det okej? Problemet var bara att av alla oss 5 så hade 4 personer tagit Redovisning & Finansiering kursen varav endast EN har klarat kursen = moi. Så ALL press lades på mig. Jag som hade FÖRTRÄNGT kursen!

Vi började 20.00 och lyckades få fram alla grafer och siffror till 12.00. Därefter satt vi och skrev fram tills 02.00. Fast vi var förstås inte ensamma, det fanns massa som satt i datasalarna som sista minuten skrev.

Fyfan vad trött vi var....
- Första stadiet av tröttheten visades sig i form av konstiga skratt anfall. Tappat räkningen på alla de otroligt dåliga skämten som kom upp...
- Under andra stadiet var det svårt att hålla ögonen öppna...ögonlocken kändes som bly, som tur var blev vi klara då. Så tack och lov inget tredje stadium.


Pandan blir bara allt större...



Posted by Colie 2 kommentarer

Det känns så onödigt! Efter intensiva förhandlingar med min kära far så lyckades jag ÄNTLIGEN övertala honom att byta mobil med mig. So what happens? Well the phone sucks!

- Mediaplayern är dumt konstruerad
- Ljudet är sämst, kan i för sig bero på min far som har tappat den x-antal ggr.
- Skärmen suger åt sig fett fläckar
- Knapparna är SÅ opraktiskt designade, det går inte ens att skriva ett sms smidigt
- Kort batteritid, jag misstänker starkt att min pappa är en av faktorerna till batterins dåliga skick.

Det enda bra med den var att kameran var lite bättre än min äldre. Tyvärr så väger de negativa tyngre än de positiva egenskaperna så nu har jag min klumpiga k800i igen. Väntar otåligt på att priset på C905 ska sjunka!


Posted by Colie 1 kommentarer

När jag säger misslyckat menar jag inte att håret blev orangerött eller någon annan lustig färg, utan it was no change at all! Kanske någon liiiiten tint browner i solljus... men nä i princip ingen skillnad alls.

Sur på l'oreal, det stod på paketet att det skulle fungera på mörkbrunt/svart hår, är mitt hår FÖR svart kanske? Med ingen färg ändring at all så luktar mitt hår konstigt efter att ha blivit utsatt för ett dussin kemikalier - fast some people tycker att det luktar gott...förstår inte -.-


Nästa gång ska jag inte luras av förpackningen, jag kommer använda färgen BLONDE! Fast det blir nog om någon månad... ska låta mitt hår vila lite och växa ut.

Soooooo adorable!!



En vacker dag kommer jag skaffa en sån där liten hårboll



Posted by Colie 0 kommentarer

I'm going to go dye my hair brown! Yep, I'm going to H&M today and buy L'oreal's creme gloss chocolat noir! And after that sushi at Ki-Mama, YUM!!!



Btw, I cut my hair today - bye bye to super long wavy hair. It's really short now, okay not super short but DEFINITELY different. The hair cut made me realise how heavy my hair weighted, I feel so light suddenly!


bai



Posted by Colie 0 kommentarer

Trots träningsvärken i låren från gårdagens jogging (mamma undrade varför jag gick så konstigt idag) så föreslog jag ändå badminton idag! So, miss Jille och moi brummade till Frescati hallen för att spela badminton klockan 16.00 :D

Det va kul (förutom att jag blev kolsvart av mitt konstiga racket), vi blev varma av all skuttande och imorgon kommer jag nog ha ont både i benen och armarna...yay.


Anyways, disgusting video...



Fyfan...insekterna var VÄRST!!!




Posted by Colie 2 kommentarer


Bestämde mig för att ta tag i min kondition idag, så jag drog på ett par jogging brallor - i med hörlurarna och sprang ut till promenadslingan nere vid vattnet.

Jag KÄMPADE faktiskt, under hela joggingturen fanns det en röst som hela tiden taggade och övertalade mig "liiite till bara, jogga fram till trädet där borta! GO GO GO!". Så länge jag var i gång och sprang var det okej, hade lite håll och det kändes en aning tungt vid brösten - men det var bearable.

Sprang i 25 min (plus en minuts power walk när det gjorde för ont i magen), upp för alla trapporna och stannade vid porten, DÅ

PANG det svartnades för ögonen i nån sekund, öronen bultade av smärta kombinerat med huvudvärk och yrsel (syrebrist I guess, mitt hjärta verkar inte göra sitt jobb tillräckligt bra) och jag fick en äcklig slembildning i halsen - ew. Jag lyckades i alla fall släpa upp mig till lägenheten och kollapsade sen på golvet - låg där död i kanske 10 minuter.

ORSAK: Vätskebrist + OTROLIG otränad, mår bra nu efter att ha hällt i mig en Cola.

Detta händer mig varje gång jag joggar för första gången på länge, det värsta är att jag inser inte var min kropps gräns ligger förrän jag stannar upp och kroppen protesterar. Måste nog ta det lugnare i början, min kropp är trots allt en deg boll och behöver tid att komma i form.


Posted by Colie 2 kommentarer

Det är INTE första gången mamma får utbrott över sånt här, men varje gång är lika slitsam för mina öron och hals.

Det hela började med:

M: Vilka gick du på bio med idag?
Jag: Några kompisar..
M: Vadå för kompisar?
Jag: Skolkamrater, de vanliga, V och några till....! Måste jag rabbla upp alla?
M: Ja vadå vilka är de andra??
Jag (irriterat): Det är några utbytesstudenter bara! Varför måste du veta så mycket om dem???

Yes and THEN the fight started....

Ett tag höll vi bara på att argumentera men det blev allt hetsigare (som vanligt då vi båda är lika envisa), jag anade hur detta skulle sluta och upprepade gång på gång att jag inte hade orken att tjafsa idag...! Men åååh nej, klart hon inte ger upp så lätt utan fortsätter stå vid min dörr och surrar och surrar som ett argt bi "du pratar inte med oss längre, vi får inte ens ställa några följdfrågor bla bla bla bal vi är dina föräldrar" det vanliga med andra ord (och jag som följde med dom ut och lunchade för nån DAG sen bara!!).

Men den sista droppen var när hon kläckte ur sig sjuka antaganden om vad JAG hade för åsikter om DEM. Det är det värsta jag vet när andra människor helt bottenlöst PÅSTÅR vad jag TYCKER/ANSER om en fråga.



Så nu sitter jag i mitt rum (med stängd dörr) och har ont i halsen efter att ha vrålat "Nej det tycker jag inte alls, kan du LÄGGA AV".

...Jag kan redan förutspå framtiden, det kommer sluta med att jag går fram till mamma, sluter fred med henne och ber ursäkt om min attityd för att det sen ska vara frid och fröjd i lägenheten.


Gonatt


Posted by Colie 0 kommentarer

...högt och FÖRTVIVLAT.



*SIGH* :'(



Posted by Colie 3 kommentarer





Posted by Colie 0 kommentarer


Jag vet inte vad det är, är det jag som suger på att ta hand om Bonsai träd från IKEA eller är det nått fel på dem?? För jag har haft mitt andra ginseng-bonsai träd i mer än två år, and it's still ALIVE!! Varje gång jag åker till IKEA och får syn på de söta krukväxterna så kan jag inte hålla mig och köper hem en (även om jag innerst inne vet att den inte kommer leva länge).

Igår dog mitt lilla träd.... eller det dog nog rätt länge sen, bara att jag envisades med att växten inte hade dött och att den kanske skulle slå ut några knoppar när det blir sooool.

Och igår när jag kom hem upptäckte jag att mamma hade smugit sig in i mitt rum och slängt det =( the truth is cruel.

"Kan du sluta slösa vatten på en växt som är STENDÖD?"
// quote from maman

Jag har inte gett upp än, ska slå mitt rekord! Nästa IKEA bonsai träd ska jag lyckas hålla vid liv i minst ett och ett halvt år!! Jag ska nästintill dränka det med kärlek och vatten! (de tycks dö så fort jag glömmer vattna en dag)




Posted by Colie 2 kommentarer

Jaha så är man ett år äldre alltså...

har jag blivit mognare? - tveksamt

har jag förändrats? - eh nej?

ser jag äldre ut? - hm jag ser ut som en sjuttonåring istället för sextonåring? progress?


hej willy jag joinar 21 års klubben nu (deppar)



Posted by Colie 2 kommentarer

I alla fall den skriftliga delen, vi alla var på gränsen till ett nerv utbrott igår. Om man sitter med ett projektarbete från klockan halv nio på morgonen till 6 på eftermiddagen två dar i rad blir man inte en trevlig person. Jag hade svårt att hålla masken igår när det blev onödigt tjafs om ett ord som några ansåg lät för "fult" (kan ju tillägga att det var samma dag som projektarbetet skulle in så stress nivån var minst sagt på topp). Men AT LAST skraffsade vi ihop ca 18 sidor, fair enough orkade inte anstränga mig mer. Ville bara skicka in det!

Har faktiskt ingen aning om arbetet blev bra till slut, när man har bearbetat så mycket text under några dar blir man helt lost, jag kan inte längre bedöma helheten.

Som vanligt så är jag inte i fas med skolans seminarier och föreläsningar...fan har tentor om en vecka.... igår och idag har jag inte gjort ett skit mer än youtubat efter koreanska låtar. Oh well.

Son Ho Young - I know


Okey ignorera hans bögiga halsband ibörjan hahahaa låten är faktiskt rätt catchy, lättsam :)

Hwayobi - It's Okay



Den här låten tycker jag är skön! Den får mig att bli glad av nån konstig anledning (kan inte säga att det beror på texten eftersom jag inte vet vad den handlar om...uppfattar bara några enstaka koreanska ord).

Wheesung - Insomnia



Cover på Craig David's "Insomnia" av Wheesung, typisk klubb låt! Måste ge killen creds för hans live framträdande! Det är en sjuk svår låt att sjunga live. Grym vibrato.

KARA - Honey



Och sist men inte minst, BARA för att irritera folk :) wahaha just to update you, läste i POPSEOUL att den här låten har toppat listorna i Korea och därmed besegrat Girls Generations Gee :P

Det finns en riktigt söt tjej i Kara, hon har långt vågigt hår och mittbena i videon. Ser ut som en docka! (fast de andra är också riktigt söta) Så ja dreggla på fanboys haha!


Posted by Colie 3 kommentarer

Nej jag är INTE ett Girls Generation fan, jag råkade bara se den här videon och började asgarva! Inte åt tjejerna utan åt deras FANBOYS, hahahaa de är helt galna!! Trodde bara asiatiska tjej fans betedde sig så, men jag hade fel!!

p.s. De ser ut som en gigantisk armé av koreanska barbiedockor.

Posted by Colie 1 kommentarer

Det finns trots allt fördelar att plugga på H.



I torsdags och fredags har jag fått:

3 hårprodukter från Wella - vax, hårspray och volymspray

ca. 10 pennor - den som är av metall är min favorit, väldigt fin :D

3 små chipspåsar
- lantchips

3 smoothies - skit goda!

4 skönhetsprodukter - tre av dom är tester och en lipbalm

3 skrivblock - ett stort och två små

1 usb-minne

1 termos - haha den var från e-bay fanns inte så många kvar, men jag fick en moahaha


Sen så tog jag lite godis och andra småsaker ^^

hihi!!



Posted by Colie 0 kommentarer

Det har kanske gått två veckor sen de nya kurserna har börjat och folk tycks redan ha läst igenom all litteratur vi har. Inte nog med det, de har gjort en HEL sammanfattning av hela boken och artikelkompendiet....!

Jag frågar mig själv...är det normalt? Förväntas det att alla studenter börjar sammanfatta litteraturen redan nu?

Är det nått fel på mig?



PEOPLE sluta stressa mig?!!



Posted by Colie 0 kommentarer

Wah jag läste nyss en artikel i aftonbladet (jag vet... jag skäms faktiskt över att jag läser aftonbladet vid jämna mellanrum) som handlade om att forskare har hittat en manet som kan "föryngra" sina celler då den har blivit utsatt för en stor fysisk skada. Eftersom det är aftonbladet så förklarar de såklart inte mer ingående vad "föryngring av celler" exakt innebär.



However, det här kan bidra till dagens cancerforskning! Jag tror säkert att det kan hjälpa forskning i demens sjukdomar som parkinson och alzheimer där sjukdomsorsaken beror främst på apoptosis (en kedjereaktion där proteiner genomgår en sorts självförstörelse = CELLEN DÖR).

Aftonbladets artikel

yeh I know, I'm such a nerd...





Posted by Colie 0 kommentarer

Don't try to take advantage of us just because you have a little bit more experience than us. If we offer something we expect that YOU give something back!!

Thought that I might stand silent and agree with everything you come with?

Nuh-huh!

Just because I give you a sweet smile doesn't mean that I will help you unconditonally and let you exploit us! That's how it works, you won't get anything for FREE




Yep surprise surprise!



彦 - the bitch today

Posted by Colie 0 kommentarer

Happy Moo Year!!!

Återigen, snälla låt detta år vara ett BRA år!!!!






Posted by Colie 0 kommentarer

Fick ingen mjukstart direkt... igår hade vi våran första föreläsning i Macroeconomics kl 08.15. Heh jag känner mig allt för väl, inte en chans att jag klarar av att vakna så tidigt precis efter tentorna... så ja jag tog en timmes sovmorgon och kom på halva föreläsningen.


Det borde ju kännas som att en stor sten har lyfts bort från ens axlar nu efter tentorna, men ooooh nej...jag känner mig fortfarande stressad:

* Fasar för management och ledarskap där det finns FÖR många obligatoriska delar.

* Träffa alla människor jag har lovat att träffa nu när jag inte är upptagen med skolan.

* Planera inför kinesiska nyåret på lördag

* Träffa någon snubbe som kanske kaaaanske kan fixa ett bra sommarjobb åt mig? aarghhh nerve breaking!!!

* Planera inför festen den 6:e februari

*Rensa min garderob


Det finns en ytterligare faktor, som gör både mig och min kära vän rädda för att gå till skolan.



Posted by Colie 0 kommentarer

VARFÖR JUST NU UNDER TENTA PERIODEN?

JAG ORKAR INTE!

Är det så mycket begärt/egoistiskt av mig att VILJA HA LUGN OCH RO???

Just nu ville jag bara hitta något bra föremål att stampa på, CRUSH IT! Få ut all min IRRITATION!





Posted by Colie 0 kommentarer

Oh well I guess I was too optimistic last time and totally blindfolded by it.
But this time is real, no more guessing and hiding.


Everyone has a dark past, and life is full of difficult obstacles to overcome. But people need to deal with it and move on, life is too short for an endless selfpityness.

Sometimes, happiness requires effort. God granted our lives but also the free will. Appreciate your life and use it wisely because you only live once,
only you have the ability to make your own life less miserable and live happily.


Sorry


Posted by Colie 0 kommentarer

Different theorems used in International Economy:


The Ricardian theorem
- Trade is driven by different labour productivity. A country chooses to produce the good which they have a comparative advantage in producing (lowest opportunity cost).

The Hecsher-Ohlin theorem (Yay Swedes!)- Trade is driven by different resources. A country produces more of the product that requires the factor they are abundant in.

The Stolper Samuelson theorem - Trade benefits the abundant factor and harms the scarce factor in each country.

The Rybczynski Theorem
- If the relative price is fixed and given that both goods continue to be produced. If the economy's supply of a factor of production increases, then the output of the good that uses this factor intensively will increase and the output of the other good decrease. A biased expansion of production possibilites.
(will be updated)


Posted by Colie 0 kommentarer

Jag tycker om

körsbär och apelsin i deras naturliga smak....

mais je désteste körsbär och apelsin i deras ester smak

Jag gillar mindre päron som frukt....

men jag tycker om piggelin :D


无聊


Posted by Colie 0 kommentarer

I am SO screwed. I have my exams in a week (well maybe a few days more than one week), and there's a question that keep coming up in my mind "What the **** did we do this term??? I don't understand this shit!". It's like everything was a dream, and anything related to school is blurred out...

I'm waiting for a miracle to happen

sadly, miracles tend to not happen in my life.



Posted by Colie 0 kommentarer

År 2008 är förbi, det har varit ett ganska händelsefullrik år (både gott och ont). Fast jag hoppas verkligen att 2009 blir bättre...

Please?